Ochutnejte jedinečné degustační menu u kulatého stolu restaurace Benjamin. Šéfkuchařské duo Radek Jakubec a Gawin Lewis si pro Vás připravili zážitkovou degustaci, která je svým způsobem divadelní představení. Přijďte si užít gastronomický zážitek!
Pražská gastronomická scéna se rozrostla o dalšího člena. Benjamin přinesl závan zahraniční zážitkové kuchyně do Čech. Základem je elegantní barový stůl tvarem připomínající podkovu, pouhých deset míst okolo, jediný sommeliér, dva kuchaři a jedinečný zážitek pro Vás.
Degustační menu se mění každé 2 měsíce. Skládá se vždy z 8mi chodů + amuse bouche a variace pečiva, večeře startuje ve večerních hodinách od středy do soboty maximálně pro 10 osob, servírují Vám večeři přímo šéfkuchaři s příběhy. Přístup personálu k hostovi je individuální, lidský a rodinný.
2 osoby
Celoročně, od středy do soboty vždy v 19:00.
2 - 3 hodiny
Praha 10 - Vršovice
Za tímto konceptem pojmenovaným podle prvorozeného syna stojí otec, vynikající kuchař a majitel Café Buddha, Štěpán Návrat. Vytvořil tak kulturně-sociální koncept restaurace, který Vás naladí na dobrou notu při „dlouhém“ osmichodovém degustačním menu, které Vám představují samotní šéfkuchaři. Svou vizí se inspiroval v New Yorku v restauracích Daniel a Chef´s Table, Barceloně v La Barra a v Bangkoku u Gaggana.
Šéfkuchař Radek Jakubec svou kuchařskou kariéru plně odstartoval v Londýně. Zde působil v Gordon Ramsay´s Boxwood Café. Po svém návratu do Prahy se stal součástí týmu restaurací Flambee, Hotel Hoffmeister a Square. Poté zamířil na šéfkuchařský post, kde Metropolitan pod jeho vedením získalo michelinské doporučení. Působil jako šéfkuchař/lektor v Chefparade a Cocina Rivero nebo La Riviére.
Druhým mužem v režii Benjamina je Gawin Lewis rodilý angličan z Bristolu. Prošel několika Michelinskými provozy, pracoval s těmi nejlepšími. Svou kuchařskou kariéru v čechách rozvíjel několik let v Kampa Parku, Hergertově Cihelně a Bellevue.
Ochutnejte jedinečné degustační menu u kulatého stolu restaurace Benjamin. Šéfkuchařské duo Radek Jakubec a Gawin Lewis si pro Vás připravili zážitkovou degustaci, která je svým způsobem divadelní představení. Přijďte si užít gastronomický zážitek!
Sdílej fotografie ze zážitku a vyhraj!
Ochutnejte jedinečné degustační menu u kulatého stolu restaurace Benjamin. Šéfkuchařské duo Radek Jakubec a Gawin Lewis si pro Vás připravili zážitkovou degustaci, která je svým způsobem divadelní představení. Přijďte si užít gastronomický zážitek!
Pražská gastronomická scéna se rozrostla o dalšího člena. Benjamin přinesl závan zahraniční zážitkové kuchyně do Čech. Základem je elegantní barový stůl tvarem připomínající podkovu, pouhých deset míst okolo, jediný sommeliér, dva kuchaři a jedinečný zážitek pro Vás.
Degustační menu se mění každé 2 měsíce. Skládá se vždy z 8mi chodů + amuse bouche a variace pečiva, večeře startuje ve večerních hodinách od středy do soboty maximálně pro 10 osob, servírují Vám večeři přímo šéfkuchaři s příběhy. Přístup personálu k hostovi je individuální, lidský a rodinný.
2 osoby
Celoročně, od středy do soboty vždy v 19:00.
2 - 3 hodiny
Praha 10 - Vršovice
Za tímto konceptem pojmenovaným podle prvorozeného syna stojí otec, vynikající kuchař a majitel Café Buddha, Štěpán Návrat. Vytvořil tak kulturně-sociální koncept restaurace, který Vás naladí na dobrou notu při „dlouhém“ osmichodovém degustačním menu, které Vám představují samotní šéfkuchaři. Svou vizí se inspiroval v New Yorku v restauracích Daniel a Chef´s Table, Barceloně v La Barra a v Bangkoku u Gaggana.
Šéfkuchař Radek Jakubec svou kuchařskou kariéru plně odstartoval v Londýně. Zde působil v Gordon Ramsay´s Boxwood Café. Po svém návratu do Prahy se stal součástí týmu restaurací Flambee, Hotel Hoffmeister a Square. Poté zamířil na šéfkuchařský post, kde Metropolitan pod jeho vedením získalo michelinské doporučení. Působil jako šéfkuchař/lektor v Chefparade a Cocina Rivero nebo La Riviére.
Druhým mužem v režii Benjamina je Gawin Lewis rodilý angličan z Bristolu. Prošel několika Michelinskými provozy, pracoval s těmi nejlepšími. Svou kuchařskou kariéru v čechách rozvíjel několik let v Kampa Parku, Hergertově Cihelně a Bellevue.
Degustační večeře s šéfkuchařem pro 2 osoby v restauraci Benjamin je originální dárek. Darujte zážitek Degustační večeře s šéfkuchařem pro 2 osoby v restauraci Benjamin a dopřejte obdarovanému netradiční zážitek. Zážitkové dárky si získávají v posledních letech stále větší popularitu i v naší republice.
Darujte zážitky jako dárek, když chcete obdarovaného překvapit něčím netradičním. A zážitek Degustační večeře s šéfkuchařem pro 2 osoby v restauraci Benjamin určitě patří mezi zážitky , na které se nezapomíná.
Poukaz na zážitek Degustační večeře s šéfkuchařem pro 2 osoby v restauraci Benjamin obdržíte v luxusní dárkové krabičce, která obsahuje zážitkový certifikát a průvodní dopis. Na průvodním dopise jsou informace o zážitkuDegustační večeře s šéfkuchařem pro 2 osoby v restauraci Benjamin a také zde můžebýt uvedeno Vaše osobní věnování pro obdarovaného. Osobní věnování vyplníte do příslušné kolonky v objednávkovém formuláři.
Agentura ESENNCE je největší online zážitková agentura v ČR. Získala mnoho ocenění a certifikátů kvality.
Agentura na zážitky ESENNCE získala 1. místo v prestižní soutěži ShopRoku v letech 2022, 2021, 2015, 2012, 2011, 2010, 2009 v kategorii Dárky a zážitky.