Co je to Wasabi a jak se pěstuje? Jak se školí a vypadá pravý Sushi mistr? Která část ryby Fugu je jedovatá?

Odpovědi na tyto a mnoho dalších zajímavých otázek Vám během jedinečného kurzu vaření poskytne paní Kristina Kopáčková.

PHDr. Kristina Kopáčková je přední českou japonoložkou a filozofkou, milovnicí japonské kuchyně, autorkou několika japonských kuchařek a průvodců japonskou gastronomií. Paní Kopáčková je také majitelkou známé cestovní kanceláře Hana Tour Japan Travel.

Kurzy vedené paní Kopáčkovou jsou obohaceny o její osobní zážitky a zkušenosti z dlouhodobého pobytu v Japonsku. Během kurzu se seznámíte se samotnou praktickou přípravou pokrmů a navíc se dozvíte mnoho zajímavých informací z japonské kultury a filozofie tamní gastronomie.

Během tohoto kurzu je názorně ukázána tradiční domácí japonská příprava rýže (sypání do dřevěné mísy, chlazení vějířem, ochucování octem) a mnoho jiných, pro Japonsko typických, kulinářských triků.

Co budeme vařit a ochutnávat?

- Tataki (marinovaný tuňák)
- Skládaná vaječná omeleta
- Sushi – Maki, Nigiri, Temaki
- Kalifornská rolka
- Inari - taštičky
- Šitaké salát
- Kuřecí salát se sezamem a majonézou z křepelčích vajec
- Misoširu (polévka s tófu, řasou a miso paste)

Naučíme vás

- připravit a ochutit sushi rýži 
- usmažit skládanou japonskou omeletu 
- zamotat sushi rolky Maki (i obrácenou – s rýží na povrchu) 
- naaranžovat Nigiri s různými druhy ryb 
- rozdělit úkoly návštěvě při přípravě pohoštění a přitom se dobře bavit, 
- používat asijská ochucovadla 
- a další tipy a triky profesionálů

Zážitek Sushi - tajemství japonské kuchyně obsahuje:

Účast na kurzu (vstupenku pro 1 osobu).
Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.
V ceně jsou suroviny, nápoje na uhašení Vaší žízně (welcome drink, voda, džusy, káva, čaj a cca 500 ml vína na osobu z doporučení sommeliéra).

Trvání:

4 hodiny. Začátek v 16.00, konec cca mezi 20.00 až 21.00.

Termíny:

Kurz se koná jednou za dva měsíce.

Lokalita:

Praha. Stylový ateliér Ola Kala vybavený moderními francouzskými spotřebiči firmy De-Dietrich a měděným nádobím.


Počet bodů pro univerzální certifikát:60

Cena: 2 999,- Kč s DPH

OBJEDNAT

Sushi - tajemství japonské kuchyně

Co je to Wasabi a jak se pěstuje? Jak se školí a vypadá pravý Sushi mistr? Která část ryby Fugu je jedovatá?

Praha
1
4 hodiny
2 999,- Kč s DPH
V ceně poukazu:
Zkušenosti zákazníků před Vámi:
Více než 4000 recenzí.
Nevíte si rady? Zavolejte nám!
Zákaznický servis724 815 847
prac. dny: 8:00 – 16:30

Co je to Wasabi a jak se pěstuje? Jak se školí a vypadá pravý Sushi mistr? Která část ryby Fugu je jedovatá?

Odpovědi na tyto a mnoho dalších zajímavých otázek Vám během jedinečného kurzu vaření poskytne paní Kristina Kopáčková.

PHDr. Kristina Kopáčková je přední českou japonoložkou a filozofkou, milovnicí japonské kuchyně, autorkou několika japonských kuchařek a průvodců japonskou gastronomií. Paní Kopáčková je také majitelkou známé cestovní kanceláře Hana Tour Japan Travel.

Kurzy vedené paní Kopáčkovou jsou obohaceny o její osobní zážitky a zkušenosti z dlouhodobého pobytu v Japonsku. Během kurzu se seznámíte se samotnou praktickou přípravou pokrmů a navíc se dozvíte mnoho zajímavých informací z japonské kultury a filozofie tamní gastronomie.

Během tohoto kurzu je názorně ukázána tradiční domácí japonská příprava rýže (sypání do dřevěné mísy, chlazení vějířem, ochucování octem) a mnoho jiných, pro Japonsko typických, kulinářských triků.

Co budeme vařit a ochutnávat?

- Tataki (marinovaný tuňák)
- Skládaná vaječná omeleta
- Sushi – Maki, Nigiri, Temaki
- Kalifornská rolka
- Inari - taštičky
- Šitaké salát
- Kuřecí salát se sezamem a majonézou z křepelčích vajec
- Misoširu (polévka s tófu, řasou a miso paste)

Naučíme vás

- připravit a ochutit sushi rýži 
- usmažit skládanou japonskou omeletu 
- zamotat sushi rolky Maki (i obrácenou – s rýží na povrchu) 
- naaranžovat Nigiri s různými druhy ryb 
- rozdělit úkoly návštěvě při přípravě pohoštění a přitom se dobře bavit, 
- používat asijská ochucovadla 
- a další tipy a triky profesionálů

Zážitek Sushi - tajemství japonské kuchyně obsahuje:

Účast na kurzu (vstupenku pro 1 osobu).
Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.
V ceně jsou suroviny, nápoje na uhašení Vaší žízně (welcome drink, voda, džusy, káva, čaj a cca 500 ml vína na osobu z doporučení sommeliéra).

Trvání:

4 hodiny. Začátek v 16.00, konec cca mezi 20.00 až 21.00.

Termíny:

Kurz se koná jednou za dva měsíce.

Lokalita:

Praha. Stylový ateliér Ola Kala vybavený moderními francouzskými spotřebiči firmy De-Dietrich a měděným nádobím.


Počet bodů pro univerzální certifikát:60

Cena: 2 999,- Kč s DPH

OBJEDNAT

Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
Sushi - tajemství japonské kuchyně
2 999,- Kč s DPH

Darujte zážitek Sushi - tajemství japonské kuchyně jako dárek nebo o něm dejte vědět přátelům:

Sushi - tajemství japonské kuchyně jako dárek

Sushi - tajemství japonské kuchyně je originální dárek. Darujte zážitek Sushi - tajemství japonské kuchyně a dopřejte obdarovanému netradiční zážitek. Zážitkové dárky si získávají v posledních letech stále větší popularitu i v naší republice.

Darujte zážitky jako dárek, když chcete obdarovaného překvapit něčím netradičním. A zážitek Sushi - tajemství japonské kuchyně určitě patří mezi zážitky , na které se nezapomíná.

Sushi - tajemství japonské kuchyně - dárkové balení

Poukaz na zážitek Sushi - tajemství japonské kuchyně obdržíte v luxusní dárkové krabičce, která obsahuje zážitkový certifikát a průvodní dopis. Na průvodním dopise jsou informace o zážitkuSushi - tajemství japonské kuchyně a také zde můžebýt uvedeno Vaše osobní věnování pro obdarovaného. Osobní věnování vyplníte do příslušné kolonky v objednávkovém formuláři.

Proč zážitek Sushi - tajemství japonské kuchyně od ESENNCE.CZ?

Agentura ESENNCE je největší online zážitková agentura v ČR. Získala mnoho ocenění a certifikátů kvality.
Agentura na zážitky ESENNCE získala 1. místo v prestižní soutěži ShopRoku v letech 2015, 2012, 2011, 2010, 2009 v kategorii Dárky a zážitky.


Proč si vybrat Esennce.cz?

  • Pětinásobný vítěz soutěže ShopRoku v kategorii Dárky a zážitky.
  • Jsme přední agentura na zážitky v ČR s 12ti letou tradicí (založeno 2007).
  • Máme desetitisíce spokojených zákazníků po celé ČR (nahlédněte do referencí)
  • Stále se ptáme, zda lze něco vylepšit. Pokud ano, uděláme to.
  • Nabízíme zážitkové dárky všech druhů a cenových kategorií.
  • Jako 1. zážitková firma jsme získali certifikát kvality APEK.